23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen opretter regionale kraftcentre

Efter overtagelsen af Glenco har Kemp & Lauritzen oprettet store teknikhuse i Aarhus og Odense. Begge steder er tilknyttet 135 mand.
I kølvandet på overtagelsen af Glenco A/S tidligere på året har Kemp & Lauritzen-koncernen fået tilført 500 mand med kompetencer på ventilationsområdet.

Nu samler koncernen sine eksperter indenfor el og sikring, køling samt VVS og ventilation i nye kraftcentre i Aarhus og Odense. Begge steder er tilknyttet ca. 135 mand

Tidligere på måneden meddelte Kemp & Lauritzen, at koncernen i Nordjylland samler kræfterne i Aalborg, hvor man nu råder om godt 100 installatører.

Læs også: Kemp & Lauritzen åbner Nordjyllands største teknikhus

Alle fagentrepriser fra én leverandør
Målet med at samle de forskellige faggrupper er at klart for koncernen:

- Ved de store byggerier er det meget uhensigtsmæssigt at have 5-10 forskellige teknikleverandører, der skal indgås kontrakt med, og som skal fordele ansvaret mellem sig.

- Her vil bygherren foretrække at have én hovedleverandør, der rummer alle fagentrepriserne og klarer styringen internt. På den måde er ansvaret også altid entydigt placeret, siger afdelingschef Robert Brunsvig Hansen, Kemp & Lauritzen Odense.

Kemp & Lauritzen-koncernen har satset offensivt, og er gennem de seneste tre år vokset fra 1.400 til knap 2.000 medarbejdere på landsplan. Samtidig er den årlige omsætning steget til omkring 2 mia. kr. Koncernen består nu af de tre selskaber; Kemp & Lauritzen, L&H-Rørbyg og Glenco, og tilbyder således tekniske løsninger inden for el, rør/vvs og ventilation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109