23948sdkhjf

Universitetshospital sætter navn på endnu en entreprenør

Nu er endnu en entreprenør fundet til byggeriet af det nye Sjællands Universitetshospital i Køge. Denne gang er det til varemodtagelse og produktionsenhed til apotek. 

EK-Entreprise har vundet totalentreprisen på ombygningen, der vil stå færdig i 2022, skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse. 

– EK-Entreprise har afleveret et meget overbevisende tilbud, som lå i toppen på alle de parametre, der ligger til grund for vurderingen, siger projektdirektør Helle Gaub i pressemeddelelsen. 

– Det er altid en god fornemmelse, når man på den måde får en høj kvalitet og en gennembearbejdet beskrivelse af samarbejdet - samtidig med at prisen er inden for budgettet, tilføjer hun. 

Varemodtagelsen bliver et omdrejningspunkt for den moderne logistik og trafikken af varer ind i hospitalet. Produktionsenheden til apoteket kommer til at producere forskellige typer af medicin til injektion, herunder opblanding af for eksempel antibiotika og kemoterapi. Produktionen sker under særligt rene forhold med specialventilation og sluser. 

EK-Entreprise stod også for totalentreprisen på den første af projektets bygninger, som netop har modtaget et guldcertifikat for bæredygtighed. 

Indhold og baggrund

Som et delprojekt i det samlede Projekt Universitetshospital Køge indgår ombygning af eksisterende bygning til:

• Varemodtagelse til modtagelse af vogne til videretransport med automatiseret robottransport (AMR)

• Produktionsenhed til apotek til opblanding af medicin til brug for hospitalets afdelinger (kemoterapi, antibiotika m.m.).

Denne byggeetape rummer ud over ombygningerne desuden en mindre tilbygning for at kunne rumme de nødvendige funktioner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125