23948sdkhjf

Et godt indeklima til glæde for børn og voksne

Et stigende antal af landets skoler vælger aktivt at forbedre indeklimaet rundt om i klasseværelserne med mekanisk ventilation. Blandt dem er Sct. Michaels Skole i Kolding, hvor man i forbindelse med en totalrenovering har valgt en behovsstyret ventilationsløsning fra Lindab. 

”Vi har længe haft et ønske om at nedbringe CO2-niveuaet på skolen. Der blev hurtigt meget varmt i klasselokalerne, og luftkvaliteten blev dårlig. Børnene blev trætte og havde svært ved at koncentrere sig, og derfor var ventilation et absolut must i forbindelse med renoveringen. Ventilation er en rigtig god investering i børnenes fremtid,” siger skoleleder Jette Bonde Mikkelsen.

En energisparende og driftsikker løsning

På skoler, hvor lokaler kan gå fra at være tomme til pludselige at rumme 25 børn, er det nødvendigt med en fleksibel og energioptimeret ventilationsløsning, der kan sikre et konstant optimalt indeklima.

Lindab Pascal er en rigtig god løsning til en skole, fordi den kan regulere luften efter behov og på den måde holde CO2-niveauet nede. Hos Lindab mærker man også en stigende interesse for behovsstyret ventilation til skoler.

”Bygningsreglementet rykker mod mindre og mindre energiforbrug, og derfor vælger flere skoler en driftssikker, behovsstyret ventilationsløsning som vores Lindab Pascal,” siger Stephan Jensen, salgsingeniør i Lindab.

Forbedrede forhold fra dag et

”Det er fantastisk dejligt at komme rundt på skolen og høre børn og voksne sige, at miljøet er blevet så meget bedre efter renoveringen. Det er nemlig vores ansvar at udnytte potentialet og skabe de bedste vilkår for børnenes liv og læring.” siger skoleleder Jette Bonde Mikkelsen.

Om Lindab Pascal
Lindab Pascal - optimalt indeklima til lavest mulige omkostninger
Lindab Pascal er et fleksibelt og energieffektivt system til behovsstyret ventilation helt ned på rumniveau. Systemet bygger på blot fem standardkomponenter, og det er udviklet til at forenkle alle trin i projekterings-, installations- og indreguleringsprocessen. Pascal er udstyret med bevægelsessensor, ventilatoroptimering, temperaturregulering og en unik konusspjældteknik, som gør det muligt at håndtere variabel luftstrøm på et minimalt lydniveau. Systemet sørger dermed for et indeklima, der er optimalt hele tiden og i alle situationer – til lavest mulige energiomkostninger.

www.lindab.dk/pascal

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094