23948sdkhjf

Østjysk entreprenør slår rekord med en kvart milliard

Entreprenørvirksomheden Base Erhverv har netop afsluttet sit 17. regnskabsår med den største omsætning nogensinde.   

Omsætningen udgør 248 mio. kr. i 2019/20 mod 209 mio. kr. året før. Årets resultat før skat udgør 6,5 mio. kr. mod 7,6 mio. kr. i 2018/19, og soliditetsgraden er øget fra 30,4 pct. til 35,6 pct. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse med henvisning til endnu ikke offentliggjorte regnskabstal. 

– Vi har i en årrække haft stabil, kontrolleret vækst. For Base Erhverv er vækst således i sig selv ikke et mål. Vi vil ganske enkelt ikke være de største – vi vil være de bedste. Alligevel er den kontrollerede, konstante vækst også en pejling om, hvilken ”rejse” vi er på, siger adm. direktør Klaus Rønslev i pressemeddelelsen. 

Fra direktørens stol ser den positive udvikling ud til at fortsætte, lyder det også. 

Den øgede omsætning har også betydet behov for flere medarbejdere på hovedkontoret i Horsens og afdelingen i Roskilde. Virksomheden – der aktuelt mangler en medarbejder i Roskilde – beskæftiger i dag 17. 

Gode til andet byggeri end det traditionelle
Ved etableringen i 2003 byggede Base Erhverv udelukkende byggede lager- og produktionshaller. 

– Siden har vi stille og roligt bygget flere nicher på sortimentet – senest museums-magasiner og kontor-højhuse. Af de fire magasiner, der senest er bygget i Danmark, har vi således vundet de tre. Og i takt med, at alle byer i Danmark skal fortættes, så kontorer skal bygges i højden, har vi senest bygget kontorejendomme på ni etager i Horsens og 14 etager i Aarhus. 

Efter den seneste krise – før Corona-krise – har firmaet fokuseret på at være rigtig gode til andet byggeri end det traditionelle. Aktuelt har vi fokus på de kommunale ”værdiparker – eller ressource-centre” – som er det nye ”sort” for kommunale genbrugspladser. I denne kategori er Base Erhverv seneste fundet vej til de prækvalificerede til et ressource-center i Vejle til 200 mio. kr. 

Siden etableringen i 2003 har Base Erhverv udført 114 projekter med et samlet etageareal på 273.193 kvm. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109