23948sdkhjf

Bedste resultat nogensinde for rådgiverkæmpe

Moe kommer ud af 2019 med vækst på både top- og bundlinje - og det bedste resultat nogensinde. Det skriver det rådgivende ingenørfirma i en pressemeddelelse med henvisning til endnu ikke offentliggjorte regnskabstal.

Omsætningen steg med 9 pct til 724 mio. kr., og 2019-resultatet efter skat udgør 40,9 mio. kr. – en vækst på 39 pct. i forhold til 2018. 

Moe, der i december 2019 blev en del af Artelia Group med rundt regnet 6000 medarbejdere, har nu mere end 900 medarbejdere. Sammen med de nye ejere er lagt en strategi med fokus på Nordeuropa og det skandinaviske marked. Udviklingen i Norge skal fortsætte, og derefter er Sverige på listen.

Corona viser nye veje
På trods af nedlukningen i Danmark og i mange andre lande i første halvdel af 2020, har rådgiverfirmaet klaret sig godt igennem krisen. Stort set alle projekter er kørt videre under corona, og kun ganske få projekter er stoppet eller sat på hold.

Regnskabet for første halvår ser også godt ud.

- Pandemien har fremskyndet fokus på emner som sikkerhed, digitalisering og mobilitet, som alle er områder, vi arbejder med. Vi ser et stort fremtidigt marked post corona, udtaler Christian Listov-Saabye, adm. direktør i Moe.

Træ og grønne løsninger i vækst
Bæredygtige projekter er i vækst i virksomheden, og projekter med et bæredygtigt fokus er vokset støt over de seneste år og fylder nu knap halvdelen af omsætningen.

Over de sidste 20 år har Moe været med til at opføre 65.000 kvm træbyggeri, og den erfaring er på opfordring fra leverandørforeningen Træ i Byggeriet samlet i et tværfagligt videnscenter, der kombinerer kompetencer af enhver afskygning til en specialenhed, der hjælper kunderne med at nå i mål med træbygeriet. Seneste skud på stammen er TR3 i Aarhus, der bliver Danmarks højeste træbyggeri og samtidig gør brug af genbrugsmaterialer.

Under Artelias vinger er firmaet også ude på et internationalt marked med kompetencer inden for bæredygtighed.

- Vi er i øjeblikket i gang med et projekt, der skal transformere Det Danske Hus på Champs-Élyssées i Paris og gøre det til et eksempelprojekt for bæredygtighed. Vi oplever også en stor europæisk interesse for vores rådgivning inden for trafik og mobilitet, og på fjernvarmeområdet er der også stor interesse, siger Christian Listov-Saabye.

Moe A/S
mio. kr. 2019 2018
Nettoomsætning 724,4 662,7
Resultat af primær drift 55,1 46,8
Resultat efter skat 40,9 29,4
Egenkapital 127,1 107,5
Overskudsgrad 7,6 7,1
Soliditet 32,1 29,0
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109