23948sdkhjf

Duo vinder idrætscenter i Trekantområdet

Vinderprojektet for de nye idrætsfaciliteter i Gauerslund ved Børkop er netop fundet, og bag det står det rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma Constructa sammen med totalentreprenør PS Lundgaard fra Bredsten. 

Det skriver Vejle kommune i en pressemeddelelse. 

Næste år kan borgere og foreninger i Gauerslund glæde sig over to nye idrætshaller, et springcenter, et fitnesscenter, samt et udvidet café- og opholdsområde, som i kombination med de eksisterende faciliteter vil danne rammer omkring ungdoms- og foreningslivet samt Fælleshåbskolen i byen. 

Det er en gruppe af lokale repræsentanter fra Gauerslund, der sammen med Kultur- og Idrætsudvalget og direktionen i Vejle Kommune har valgt vinderprojektet. 

– Valget faldt på Constructa og PS Lundgaard først og fremmest for deres store fokus på åbenhed og fleksibilitet. Samtidig har de formået at skabe en fantastisk synergi mellem skolen og hallerne, siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle Kommune, i pressemeddelelsen. 

Multianvendelige rum, åbenhed og transparens
Arkitekt Peter Stigaard MAA fra Constructa beskriver projektet som en kæmpe mulighed for lokalmiljøet for at øge sin sammenhængskraft ved at forstærke fællesskabet på tværs af aktiviteter, aldre og interesser. 

– Vi har haft stort fokus på at skabe rum, som er multianvendelige, og som kan bruges hele døgnet, året rundt. Vi har tilstræbt en stor grad af åbenhed og transparens i byggeriet, så man oplever et sammenhæng og et naturligt tilhørsforhold til stedet, siger Peter Stigaard. 

– De eksisterende faciliteter er koblet sømløst sammen med nybygningen ved blandt andet at fremhæve koblingen mellem inde og ude og herved skabe et åbent og indbydende miljø, uddyber han. 

Mellem de to nye haller bliver der lavet store hejsevægge, hvilket åbner op for et hav af anvendelsesmuligheder. 

Byggeriet forventes at stå færdigt i 2. halvår 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125