23948sdkhjf

Formand: Lindpro er ikke til salg

Kristian May, adm. direktør i MT Højgaard og bestyrelsesformand i Lindpro, afviser rygter om, at koncernen skulle være interesseret i at sælge installatørfirmaet.
Dagbladet Børsen skriver mandag, at et stort anlagt forsøg på et frasalg af Lindpro er faldet til jorden for MT Højgaard.

Avisen har oplysningerne fra flere anonyme kilder, der fortæller, at MT Højgaard ønsker at afhænde Lindpro, fordi selskabet ikke er en del af koncernens kerneforretning.

Svenskejede Bravida skulle angiveligt have været det varmeste bud på en køber, men Bravidas danske direktør, Bent Andersen, har ikke ønsket at kommentere på oplysningerne.

Lindpro er ikke til salg
Hos Lindpro afviser bestyrelsesformand Kristian May imidlertid historien. Han betegner Lindpro som en veldrevet virksomhed og fastslår, at der aktuelt ikke er planer om et frasalg:

- Lindpro er stærk spiller, som vi er meget glade for at have i vores portefølje af bygge- og anlægsrelaterede virksomheder. Selskabet har dygtige medarbejdere og ledelsen har ført virksomheden sikkert igennem de seneste års vanskelige vilkår ved at fokusere aktiviteterne. Vi kigger løbende på, om vi er de bedste ejere af vores virksomheder, og i den forbindelse har vi ingen planer om at sælge Lindpro. Tværtimod har vi fortsat fokus på at udvikle virksomheden, siger Kristian May.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126