23948sdkhjf
>

Hoffmann indgår dobbeltaftale

Entreprenørvirksomheden Hoffmann har netop sat pen til papir på to nye kontrakter for projekter; et fabrik- kontorbyggeri på Als samt et boligbyggeri til 119 mio. kr. i Næstved.

Nyheden om de geografisk spredte projekter kommer fra entreprenørvirksomhedens norske moderselskab Veidekke. 

I Guderup på Als er kunden aktuatorproducenten Linak på projektet ”Linak Etape III”. Projektet omfatter 13.275 kvm til produktion og administration plus cirka 9.500 kvm parkering- og udeareal. 

Linak-bygningen bliver rund og får dermed samme udseende som Linaks to eksisterende bygninger på stedet, som Hoffmann byggede i henholdsvis 2002 og 20017. Bygningen bliver I tre etager plus kælder og får en diameter på 103 meter. 

Byggeriet på Als skal ifølge planen stå klar næste år.  

Nedrivning, genopbygning og nye tage
I Næstved gælder det Gaulumparken, et nøglefærdigt boligprojekt med en kontraktværdi af 119 mio. kr., som Hoffmann udfører i samarbejde med boligselskabet BoligNæstved. 

Projektet omfatter nedrivning og miljøsanering af 81 eksisterende boliger efterfulgt af byggeri af 82 nye boliger i form af byhuse i et plan plus tagrenovering på 60 byhuse. Byggeriet omfatter også et nyt fælleshus, en ny driftsbygning og nye udearealer med skure til boligerne. 

Tilknyttet projekter Kuben Management som bygherrerådgiver, Lyngkilde står for ingeniørfaglig bygherrerådgivning, mens Mangor & Nagel er teknisk rådgiver.

Boligprojektet vil ifølge planen blive afsluttet i løbet af 2022.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.172