23948sdkhjf

Klar til ferie og nye oplevelser i Danmark

21 kulturinstitutioner har fået støtte til arrangementer af Realdania i kølvandet på coronakrisen - nogle åbner dørene for første gang

Der er både noget for unge, ældre og børnefamilierne når 21 Realdania-støttede kulturinstitutioner byder indenfor i byer og på landet i hele Danmark. Flere arrangementer kan opleves allerede i sommerferien.

På Ledreborg Gods ved Lejre kan du hver dag i juli komme på gratis rundvisning i lokaler, hvor der ikke har været offentlig adgang i 20 år.

Bovbjerg Fyr inviterer i sommerferieperioden til fællesspisning i et stort telt, som er sat op ved siden af det vestjyske udflugtsmål, der ligger på kanten af Bovbjerg Klint ved Ferring.

På Cirkusmuseet kan du prøve akrobatik og gøgl på egen krop i alle åbne dage i juli.

Bygningskultur i sensommeren
Sensommeren byder blandt andet på 16 særarrangementer i Spinderihallerne i Vejle - for eksempel korsang, godnathistorier og fællesspisning. I august er der også høstmarked på Kofoed Skole samt yoga, performances og samtaler ved Den Frie Udstillingsbygning - begge steder i København. Jollmands gård på Als byder på særarrangementer fra august med temaer som bygningskultur, dialekter og egnsretter - og en event om håndarbejde 9. august.

Øvrige kulturinstitutioner, der har fået støtte, er: Bornholms Kunstmuseum, Vognserup Gods, Fængslet i Horsens, CLAY, Dronninglund Kunstcenter, Jazzhus Montmartre, Roskilde Kloster, Københavns befæstning, Mønsted Kalkgruber, Samsø Energiakademi, Folketeatret, Motorfabrikken Marstal, Zoologisk Have i København og HEART - Museum of Contemporary Art.
Kaptain

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109