23948sdkhjf

Arkitema udvider partnerkredsen

Arkitema Architects har valgt at udvide partnerkredsen og har udnævnt én ny Partner og tre Associated Partners. Det skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse. 

Emil Carstens, der har titel af Head of Design i Arkitema Architects, er blevet udnævnt til partner i virksomheden. Han har arbejdet for Arkitema siden 2005 og blev sidste år udpeget som designchef. 

Til dagligt arbejder Emil Carstens i konkurrenceafdelingen i Aarhus, blandt andet med udvikling af store arkitektkonkurrencer. Han har blandt andet haft en stor andel i det nye besøgscenter ved Hammershus Slotsruin, nye boliger ved Kronborg Strand og Børneriget, det kommende børnehospital ved Rigshospitalet. 

Som designchef er en af Emils opgaver at vejlede og inspirere yngre arkitekter, samt at stå i spidsen for en faglig og æstetisk tilgang til udviklingen af projekter. 

Tre nye skandinaviske associate partners
Med vækst på de skandinaviske markeder har arkitektfirmaet også valgt at udnævne tre personer til Associated Partners – én fra hvert af de tre lande virksomheden opererer i. 

I Danmark er der tale om Anders Warmdahl Mikkelsen, der til daglig arbejder fra kontoret i Aarhus, mens norske Per-Olav Hagen og svenske Britta Forestier også er blevet udnævnt til associated partners.  

Arkitema Architects har mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø. Arkitema ejes af Cowi.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125