23948sdkhjf

Øresundsbron køber nyt driftsovervågningssystem

AcobiaFlux AB vandt udbuddet om at levere et nyt driftsovervågningssystem til Øresundsbron. Aftalen er 42 mio. kr. værd og løber over tre år.
Lamper, trafikskilte, kameraer, udluftning, bomme; der er meget teknik som skal fungere døgnet rundt på Øresundsbron.

Nu køber broen et nyt datasystem, kaldet et PCMS-system (Plant Control and Monitoring System), for at overvåge al teknisk drift. Leverandør er AcobiaFlux AB, som over de næste tre år får 42 mio. kr. for ordren.

- Det gamle system var ved at blive forældet. Det begyndte at blive svært at finde reservedele, så vi behøvede et mere moderne system. Derfor lavede vi dette udbud, som blev vundet af AcobiaFlux, siger Bengt Hergart, anlægsdirektør på Øresundsbron.

Lettere og billigere ændringer i fremtiden
Øresundsbron regner med, at det nye system kommer til at sænke omkostningerne ved fremtidige ændringer og opdateringer, som bliver enklere at gennemføre. Desuden kommer det nye system til at hjælpe med at mindske energiforbundet på forbindelsen.

AcobiaFlux er en af Sveriges største virksomheder indenfor industriel IT og automation. Virksomheden tilbyder løsninger for bearbejdningsprocesser, maskin-, proces-, bolig- og trafikstyring, energieffektivisering, drift og vedligehold samt sikkerhedsovervågning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.315