23948sdkhjf

Mangor & Nagel overtager landskabsarkitekt

Birgitte Fink Landskabsarkitekt og hendes tegnestue har besluttet at sammenlægge sine aktiviteter med Mangor & Nagel A/S.

Det melder Mangor & Nagel ud i en pressemeddelelse.

Her lyder det, at sammenlægningen sker efter, at Birgitte Fink har haft et ønske om at fremtidssikre firmaet.

- Jeg er meget ydmyg over, at Birgitte kontaktede Mangor & Nagel. Birgitte har i generationer været et fagligt fyrtårn inden for landskabskunst, og ved at smelte vores to virksomheder sammen, kommer vi til at favne hele historien set i forhold til den kultur, som landskabsarkitekturen jo er, siger Jacques Duelund Mortensen, der er afdelingschef i Plan+Landskab, der er en byplan- og landskabsarkitektafdeling i Mangor & Nagel A/S, i pressemeddelelsen.

Birgitte Fink Landskabsarkitekt blev dannet i 1977 og består i dag af tre landskabsarkitekter, som fra kontoret i Tølløse har beskæftiget sig med alle former for landskabsarkitektarbejde.

Firmaerne sammenlægges pr 1. august, og her bliver Birgitte Finks aktiviteter ført videre af Plan+Landskab, som overtager såvel kunder, opgaveportefølje og medarbejderstab.

- Jeg er meget tryg i mit valg, idet jeg har kendt Mangor & Nagel i mange år og ved, hvilke værdier firmaet står for. Det har været vigtigt for mig at sikre, at mine mange faste kunder også fremover garanteres høj kvalitet i arbejdet. Samtidig er jeg glad for, at mine to trofaste ansatte gennem mange år får en spændende fremtid i et firma, som er i en særdeles positiv udvikling, siger Birgitte Fink i pressemeddelelsen.

Mangor & Nagel A/S beskæftiger i dag 85 ansatte og har base i København. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.142