23948sdkhjf

Pihl & Søn afleverer 112 nye lyngbyske hotelværelser

Seks etager, 78 spritnye hotelværelser og 34 longstay værelser står færdige, og totalentreprenøren Pihl & Søn har afleveret sidste etape af det nye Zleep Hotel til bygherren Benjamin Capital ApS.

Pihl & Søn har haft et travlt forår, hvor entreprenørvirksomheden blandt andet har vundet totalentreprisen på Sjællands Universitetshospital og en stor kontrakt på Redmolen i Nordhavn. Pihl fejrer nu endnu en milepæl, idet det nye Zleep Hotel i Lyngby er afleveret til bygherren Benjamin Capital ApS. Hotellet tager efter planen imod de første gæster til september.

Pihl & Søn vandt totalentreprisen i efteråret 2018 og flyttede ind på byggepladsen i december samme år. Pihl kunne allerede i marts i år aflevere første del af totalentreprisen, der bestod af et Fitness World-træningscenter i to etager i kælder og stueplan. Begge etaper af byggeriet er dermed afleveret til tiden, og det eksemplificerer ifølge Pihls administrerende direktør Halldór P. Ragnarsson det gode samarbejde mellem Pihl og bygherre.

– I sidste ende er vores mål altid at levere vores projekter til en tilfreds bygherre – og det er vi lykkes med. Det gode samarbejde og forståelsen mellem bygherre og entreprenør er alfaomega, og den klare kommunikation og fælles vision ses helt tydeligt i det færdige byggeri, siger Halldór P. Ragnarsson.

Det gode forår viser ifølge Carsten Mindegaard, der er hovedaktionær og stifter i Pihl & Søn, at virksomheden har lagt den rette strategi.

– Vi har lagt en klar strategi, og alle i Pihl arbejder mod de samme mål. Den rette sammensætning af medarbejdere og kompetencer betyder, at vi kontinuerligt kan aflevere veludførte projekter til tilfredse bygherrer, siger Carsten Mindegaard, der efter det gode samarbejde ser frem til fremtidige projekter med Benjamin Capital.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156