23948sdkhjf

Hytteby af vindmøllevinger forsinket

Boligforeningen AABs projekt med at bygge en hytteby af kompositmaterialer tager længere tid end planlagt og bliver ikke klar til jul.
Hyttebyen til hjemløse ved Vestre Engvej i Vejle tager form. Projektet tager dog længere tid end planlagt.

Hvor hytterne oprindeligt var planlagt til indflytning i julen 2011, bliver de først indflytningsklar til marts 2012.

Det er byggefirmaet Enca i Haderup, som har tegnet hjemløse-boligerne, og som også står for selve produktionen og opførelsen. De lover, at hytterne er færdigopført ved udgangen af februar 2012 og indflytningsklare i marts 2012 under forudsætning af, at vi ikke får et hårdt vintervejr efter nytår.

Nyt koncept forsinker processen
Hytterne er unikke forstået på den måde, at det er første gang, der opføres boliger i Danmark udelukkende af kompositmateriale. Det er derfor også første gang, at byggefirmaet skal lave den slags hytter.

Det har betydet, at både godkendelsesprocessen og produktionen tager længere tid end først antaget, og at byggefirmaet derfor ikke er i stand til at levere til den aftalte tid.

Antallet af hyttebyer i vækst
Når hyttebyen er færdig, kommer den til at bestå af seks hytter på hver 40 m², et fælleshus og giver bolig til seks socialt udsatte i kommunen.

Projektet er kommet til i et samarbejde mellem Vejle Kommune, Kirkens Korshær og Boligorganisationen AAB. Vejle Kommune har stået for selve byggemodningen, mens AAB er bygherre. Boligerne er støttet af Socialministeriets pulje til boliger for socialt udsatte med 2,8 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094