23948sdkhjf

Klar med bud på Fremtidens Multibaner

Arkitekter, designere og producenter har sammen med Lokale- og Anlægsfonden udviklet fem nyskabende bud på, hvordan multibane-anlæg kan løfte kvaliteten i byrum landet over.
Ud af 23 indkomne forslag satte Lokale- og Anlægsfonden i april måned navn på de fem teams, der fik mulighed for at deltage i den afsluttende fase af projektet Fremtidens Multibaner.

Hensigten med projektet er, at fremtidens multibaner – ligesom nutidens – kan opføres mange steder og efterfølgende udgaver vil kunne opnå støtte på op til 150.000 kroner fra Lokale- og Anlægsfondens særlige Klublokale- og Værestedspulje.

Skal nu ud i virkeligheden
De deltagende arkitekter, designere og producenter er nu færdige med arbejdet og klar til at præsentere deres forslag, der alle er udviklet inden for en økonomisk ramme af 800.000 kroner.

- Efter udviklingen kommer realiseringen. Forslagene skal op at stå ude i virkeligheden – og derfor indbyder Fonden alle interesserede kommuner og foreninger til at henvende sig, hvis fremtidens multibaner vækker interesser, skriver Lokale- og Anlægsfonden i en pressemeddelelse.

Fonden støtter etableringen af den første udgave af hvert bud med op mod halvdelen af etableringsudgiften, og det er muligt at tilpasse hvert projekt efter lokale behov.

Se projektforslagene på www.loa-fonden.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094