23948sdkhjf

Hines sikrer milliardlån til omfattende projekt i København

Over en milliard kroner skal skydes i renovering og udvikling af en række historiske ejendomme tæt på Rundetårn

Det internationale ejendomsfirma Hines har sikret omfattende lånefinansiering til projektet ”The Trinity Quarter”, et større hotel- og detailudviklingsprojekt på Købmagergade i København.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Lånefinansieringen lyder på "over 1 mia. kr.", og den er sikret sammen med Nordea, mens Catella Corporate Finance har ageret rådgiver for Hines.

- På trods af den megen usikkerhed, vi ser i verden lige nu, er vi dedikerede i vores ønske om at udvikle et vartegn i København og stolte af at spille en vigtig rolle i byens position som en førende international destination, lyder det fra nordisk chef for Hines James Robson i pressemeddelelsen.

Mere konkret er planerne med The Trinity Quarter at renovere og udvikle en række historiske bygninger tæt på Rundetårn i Købmagergade. De historiske bygninger skal i den forbindelse gøres klar til at huse cirka 3000 kvm butikker ud til Købmagergade, 1000 kvm boliger og et 17.000 kvm 243-værelses boutiquehotel drevet af hotelkæden 25hours hotels.

Læs også: Historiske universitetsbygninger i København omdannes med Glostrup-entreprenørs hjælp

Navnet på projektet The Trinity Quarter er Hines inspireret af placeringen som nabo til Trinitatis Kirke.

Hines opkøbte bygningerne på vegne af Hines European Value Fund i 2018 og annoncerede planerne for udvikling af området i januar 2019.

Projektet forventes færdigt i 2021 med åbning af hotellet i første kvartal af 2022.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11