23948sdkhjf

Lokalt VVS-firma med diskret indsats på markant Aalborg-byggeri

I Aalborgs nye boligområde, Parkbyen, har Ib Andersen VVS netop blevet lagt sidste hånd på VVS-installationerne i to af områdets i alt fem højhuse. 

Forsyningsrør, faldstammer og afløbsrør sidder nu, som de skal, og Aalborg-firmaet kan glæde sig over at være godt med i forhold tidsplanen – det er til trods for, at det ikke har været nogen ukompliceret opgave. 

I Parkbyens mange etager – boligtårnene er mellem 10 og 16 etager – skal der både sikres et lavt støjniveau fra afløbsrørene, så underboen ikke bliver forstyrret, hver gang overboen skylder. Men der skal også spares plads for at udnytte arealet i lejlighederne bedst muligt. 

Første gang med soventløsningen

For Ib Andersen VVS har projektet været første bekendtskab med soventløsningen; der er installeret Sovent blandeblokke, der gør det muligt at lave vægge og lofter smallere og dermed give mere plads i byggeriets rum, samt Geberit Silent Pro afløbsrør og fittings. 

– Der er ingen tvivl om, at soventløsningen er ideel til etagebyggeri, så vi var glade for at ingeniøren havde tænkt løsningen ind fra start. Men vi var også lidt spændte, da vi ikke havde prøvet at arbejde med det før, siger Allan Kløjgård, projektleder i Ib Andersen VVS i en pressemeddelelse om firmaets arbejde i Parkbyen. 

Allan Kjøjgård og hans team har tidlig sommer afsluttet installationerne i projektes to første tårne og er netop gået i gang med arbejdet i yderligere tre tårne. Ud over forsynings- og afløbsrør samt fittings står Ib Andersen VVS også for brandsikring i byggerierne med brandpakninger fra Geberit. 

De første beboere forventes at flytte ind i de første to højhuse i parkbyen dette efterår. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143