23948sdkhjf

MT Højgaard vinder akutafdeling i Randers

Regionshospitalet Randers har udpeget MT Højgaard, KHR Arkitekter samt Moe & Brødsgaard som vinder af konkurrencen om en ny akutafdeling på 5.500 m².
Som et af fremtidens fem akuthospitaler i Region Midtjylland har Regionshospitalet i Randers brug for en ny akutafdeling, som nu opføres med forventet indflytning i april 2014.

Den nye afdeling etableres på den nuværende parkeringsplads foran indgang 4 på Skovlyvej og forbindes til det eksisterende hospitalsbyggeri.

Nyheden om, at MT Højgaard skal stå for udvidelsen, blev omtalt her på Building Supply i sidste måned, men nu er alle formaliteter på plads.

Stiller med et stærkt hold
I udbuddet vægtede fra Regionshospitalet Randers prisen med hele 70 %, og derfor var det afgørende betydning, at MT Højgaard leverede det mest fordelagtige tilbud på 85,1 mio. kr. Men også andre elementer spillede ind, fortæller projektleder Jacob Pedersen fra Regionshospitalet:

- MT Højgaard stiller med et stærkt hold, som har vist os, at de har forstået opgaven og kravene til blandt andet workshops og en professionel tilgang til dialogen med os i hele projekterings- og byggefasen, siger han.

Målsætning om et mangelfrit byggeri
Den nye akutafdeling bliver på 5.500 m² fordelt på tre etager, og spaden stikkes efter planen i jorden i juli næste år. Og for Jesper Dichmann Sørensen, der er MT Højgaards markedschef for den offentlige sektor, er målsætningen frem til den forventede aflevering i april 2014 klar:

- Vi har udviklet et koncept, som gennem en tæt dialog med vores kunder – og et skarpt fokus på processerne i byggeriet – skal indfri MT Højgaards målsætning om byggerier uden mangler, leveret til tiden, siger Jesper Dichmann Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109