23948sdkhjf

Udfordring for Bach Gruppens arenaplaner

Viborg HK har trukket en garanti på 11,7 millioner fra et arena- og hotelprojekt, som Bach Gruppen har vundet retten til. Byggekoncernen afviser, at planen er opgivet.
Udsigten til, at der ikke kommer gang i byggeriet på Arena Viborg de kommende år, får Viborg HK til at trække sin del af garantien - 11,7 mio .kr. - i projektet.

Planerne for den nye arena og hotel er dog ikke opgivet, forklarer direktør i Viborg HK, Peter Cassøe, til Viborg Stifts Folkeblad. Han understreger endvidere, at den tilbagetrukne garanti ikke skyldes uenighed om byggeriet.

Kan blive mindre
Bach Gruppen, som har vundet retten til byggeprojektet, har heller ingen planer om at opgive projektet:

- Bach Gruppen og Viborg Kommune arbejder videre med en lokalplan for området, og vi har ikke besluttet at stoppe planerne. Hallen er jo ikke kun til håndbold. Den er netop til mange andre aktiviteter, siger direktør i Bach Gruppen, Lene Christensen, til Viborg Stifts Folkeblad.

En mulighed kan være en minder udgave af arenaen, som i den oprindelige plan var tiltænkt 5.000 pladser.

Det oprindelige arenaprojekt omfatter ud over multihallen med 5.000 pladser også et hotel med 300 værelser samt omdannelse af arealet mellem Viborg Stadionhal, Tinghallen og Viborg Stadion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097