23948sdkhjf

Byggeri for 250 millioner i Sønderborg

Fredag den 2. december markeres byggestarten på to større plejeboligbyggerier i Guderup og Augustenborg med lokale entreprenører på byggepladserne.
Med de to byggerier, som ventes færdige i henholdsvis foråret 2014 og foråret 2013, kan ældre og medarbejdere se frem til at bo og arbejde i moderne plejecentre, der lever op til nutidens krav og standarder.

Amaliehaven, der opføres af Tønder-virksomheden Bo Michelsen A/S, kommer til at rumme 60 moderne plejeboliger med tilhørende faciliteter. Der er i planlægningen mulighed for yderligere 60 centernære ældreboliger, så en plejekrævende ældre og den raske ægtefælle får mulighed for at flytte i en bolig nær et plejecenter.

Guderup Plejecenter har i dag 24 centernære ældreboliger og vil efter en ombygning rumme 24 boliger til svært demente og 30 moderne plejeboliger med tilhørende faciliteter.

Byggeriet har været udbudt i fagentrepriser med følgende vindere: Fynsk & Søn A/S (råhus), Hustømrerne (tømrer og snedker), Garant Als Gulvservice A/S (gulve,) Kraftmann A/S (malerarbejde), Kirkebjerg A/S (VVS), El-Hjørnet i Centrum (elinstallationer).

Hos Sønderborg Kommune har man i forbindelse udbuddet valgt at stille sociale klausuler, således at de vindende firmaer skal have lærlinge og elever ansatte. Det betyder, at der i byggeforløbet vil være beskæftiget flere end 20 lærlinge og elever hos de vindende firmaer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109