23948sdkhjf

Buldervang danner skole i Kalundborg

Byggeriet af Buldervang, Kalundborgs nye integrerede daginstitution er blev mandag skudt officielt i gang. 

Allan Abkjær, ejer af hovedentreprenøren Abkjær Tømrerfirma, var med til første spadestik på Lupinvej i Kalundborg sammen med repræsentanter fra totalrådgiveren Atra Arkitekter samt en række underleverandører og repræsentanter fra Kalundborg Kommune. 

Buldervang bliver en ny integreret institution på cirka 950 kvm, som danner den fysiske ramme om cirka 66 børnehavebørn, omkring 24 vuggestuebørn og godt 25 voksnes hverdag. 

Konceptet danner skole 

Ud over selve institutionsbygningen skal der etableres en ny adgangsvej og parkeringsplads, samt udformes udearealer som legeplads, der også skal kunne fungere som legeplads og mødested for lokalområde. 

Buldervang bliver bygget efter et koncept, der danner de overordnede rammer for opførelsen af fremtidige daginstitutionsbyggerier i Kalundborg kommune. Den fleksible byggemodel kan tilpasse andre steder, hvor der enten er flere eller færre  børn og medarbejdere, der skal have deres daglige gang. Der er stræbt efter et design, hvor man med nogle ret simple greb kan tilpasse bygningen til et lokalområdes æstetiske udtryk.

Institutionen, som koster 26 mio. kr. ventes klar i juni 2021.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125