23948sdkhjf

Gør som lovet: Jönsson vinder erhvervsprojekt

Jönsson Entreprise skriver kontrakt på 6.200 kvm erhvervsbyggeri i totalentreprise på Østerbro i København. Ejendommen forbinder Blegdamsvej 124 og Ryesgade og er en omfattende renovering og ombygning af tre eksisterende bygninger. 

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Bygningerne udvikles med mulighed for 1.400 kvm dagligvarebutik og lager i stueetagen samt 4.800 kvm kontorer, møderum og lignende fordelt på de øvrige fem etager. Den omfattende renovering og ombygning omfatter tre eksisterende bygninger; forhus mod Blegdamsvej, en fabrikslignende mellembygning og ”baghus” mod Ryesgade. 

Arealerne på Ryesgade fordeler sig på fem kontoretager med en tilhørende tagterrasse på 6. sal med udsigt til Københavns skyline. Bygningen i midten er en fabriksbygning med fem meter til loftet, rytterlys i taget og en balkonterrasse i hele bygningens længde. Til erhvervsområderne vil der være medarbejderfaciliteter som bad, garderobe og opholdsrum. 

Jönsson følger strategien 

Thomas Normann, adm. direktør i Jönsson, varslede tidligere på året mere erhvervsbyggeri i projektporteføljen. Renoveringsprojektet på Blegdamsvej hører dermed til i en strategisk vigtig kategori for firmaet, fortæller han: 

- Blegdamsvej er præcis den type erhvervsbyggeri, vi finder strategisk interessant. Omfattende renoveringsprojekter er ikke nyt for os – vi udfører i øjeblikket et lignende projekt i Siljangade, som vi har bygget op fra de rå betonvægge, siger Jönsson-direktøren. 

Markedet for totalrenoveringer og ombygning af eksisterende bygninger i Københavnsområdet vil vokse de kommende år, og her skal Jönsson med stærke referencer stå som det sikre valg, fortsætter han. 

Det er Oskar Group ApS, der er bygherre på Blegdamsvej-projektet. Udover Jönsson Entreprise som totalentreprenør er Domus Arkitekter tilknyttet projektet sammen med NEP Rådgivende Ingeniør på konstruktioner samt Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniør på installationer. 

Byggeriet står klar til indflytning i august 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093