23948sdkhjf

Fransk industrikonglomerat bygger ny fabrik i Sønderjylland

Det franske industrikonglomerat Saint-Gobain Distribution Denmark, som ejer Øland A/S, har købt en 22.000 kvm erhvervsgrund i Kliplev af Aabenraa Kommune. 

Her bygger man nu en ny produktionshal med tilhørende administrationslokaler til Ølands produktion af ventilationsaggregater, rør og kanaler. Samlet bliver anlægget omkring 5.000 kvm, fortæller Facility Director hos Saint-Gobain Distribution Denmark, Thomas Willumsen. 

Og man er allerede i fuld sving med projekteringen, selvom overtagelsen af grunden først officielt finder sted den 1. september. 

Fabriksbyggeriet gennemføres som en totalentreprise, og både entreprenør og rådgiver er valgt, fortæller Thomas Willumsen. Hvem de to er kan han dog ikke oplyse endnu. 

Dobbelt op på plads

Fabriksbyggeriet betyder, at leverandøren af ventilationsløsninger og isoleringsprodukter rykker fra området nord for Kilen ved Aabenraa Havn. 

De gamle lokaler i Aabenraa er 2.000 - 2.500 kvm og bærer ifølge Thomas Willumsen præg af knopskydning - ikke en idéel udvikling og indretning for et optimalt produktionsflow.   

– Vi er ved at vokse ud af rammerne nord for Kilen. Området i Kliplev er ideelt for os, da vi allerede samarbejder tæt med FairTrans, som vi i fremtiden bliver naboer med. Nu glæder vi os til, at vores nye rammer står færdige, så vi kan flytte ind, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156