23948sdkhjf

Kæmpe ordre til d line

I skarp konkurrence med internationale leverandører er den danske designvirksomhed løbet med en stor ordre til Hamad Medical Centre, der er et af verdens største hospitaler.
I fremtiden skal 2.600 sygeplejersker tage et fast greb om dansk design, når de bevæger sig rundt på deres arbejdsplads i Doha, Qatar.

Albertslund-virksomheden d line har nemlig fået ordre på levering af intet mindre end 5.000 dørgreb, 2.500 dørlukkere, 4.000 dørstop, 20.000 hængsler og 4.500 låsekasser til Hamad Medical Centre. Alle produkter er designet af arkitekt og professor Knud Holscher.

- Ordren er stor for d line. Den understreger vores styrke og potentiale på store internationale byggeprojekter. Og så har den givet os mod på mere i Mellemøsten, hvor mulighederne for os fortsat er enorme, siger adm. direktør Frederik Petersen og tilføjer:

- Dette projekt er et vigtigt skridt på vej mod vores mål om at sætte endnu mere gang i d lines vækst i Mellemøsten, understreger Frederik Petersen.

Genvej til flere projekter i Mellemøsten
Projektet Hamad Medical Centre blev sat i gang i forbindelse med Asian Games i Doha i 2006, hvor d line også leverede en række produkter. Nu skal anden fase sættes i gang med d lines produkter som en væsentlig ingrediens, og der er påtænkt en tredje fase, hvor d line også håber at kunne bidrage.

Men hvorfor har Hamad Medical Centre valgt netop d line og dansk design?

- På grund af d lines tilstedeværelse mange steder i verden, har de den indsigt, kvalitet og effektivitet, vi efterspørger i et projekt som Hamad Medical City. Vi er glade for den support, vi får fra d line og deres lokale distributør, Seahorse Qatar, siger Mr. Kim fra Koreanske Hyundai, der er hovedentreprenør på projektet. Han bliver bakket op af Anish Mathew, der er general Manager hos Seahorse Qatar, d lines lokale distributør:

- Vi ser Hamad Medical City som en stor mulighed for at arbejde sammen med d line. Projektet har betydningsfulde ejere og partnere generelt, og det er et vigtigt fundament for at vinde flere projekter sammen i fremtiden, siger Anish Mathew.

Når anden fase af Hamad Medical Centre er færdig i 2013, vil der være 1.100 sengepladser, 634 lejligheder til 2.600 sygeplejersker, kontorfaciliteter til 1.800 personer møde- og træningsfaciliteter til flere end 500 personer samt et auditorium med plads til 300 personer.

D line er en privatejet, dansk virksomhed med cirka 60 ansatte og afsætning i hele verden. D line er i gang med en positiv udvikling og kom ud af 2010 med et tilfredsstillende overskud på knap 7 mio. kroner før skat. Der forventes også overskud og fortsat vækst i 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11