23948sdkhjf

Jem & Fix kiler sig ind i Otterup

Amstrup & Baggesen Entreprise ønsker at opføre et 840 m² stort Jem & Fix-byggemarked i Otterup. Byens XL Byg gør sig klar til den øgede konkurrence.
Otterup kommer sandsynligvis snart til at lægge jord til et nyt Jem & Fix-byggemarked.

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S har kontaktet Nordfyns Kommune for at få en tilkendegivelse af muligheden for at opføre en 840 m² stor Jem & Fix. Byggemarkedet skal ligge på grunden Søndergade 42 i Otterup, kilet ind mellem Fakta og Netto.

Kan bygges på tre måneder
Byggemarkedet bliver placeret i et 4.000 m2 område, som i 2009 blev udlagt til centerformål. Da projektet fraviger fra lokalplanen og derfor vil kræve dispensation, har politikerne besluttet at udarbejde en ny lokalplan, inden der gives grønt lys for byggeriet. Det skriver Ugeavisen Nordfyn.

Udsigten til en længere proces, inden byggeriet kan gå i gang skaber frustrationer hos Amstrup & Baggesen, som hævder, at firmaet opføre byggemarkedet på kun tre måneder.

- Det irriterer os grundigt. Vi skal regne med cirka otte måneder, før vi kan have en lokalplan på plads. Og kæden åbner kun nye butikker i foråret. Så det bliver først i 2013,siger Jørgen Larsen fra Amstrup & Baggesen til Ugeavisen Nordfyn.

Øget konkurrence
Den nye Jem & Fix kommer ikke kun til at ligge mellem Netto og Fakta, men også få hundrede meter fra Otterup Trælast Byg.

Her forventer man, at konkurrentens butik vil være ensbetydende med mere konkurrence, men vil ellers se tiden an:

- Vi afventer og ser, hvordan det udvikler sig. Men det er klart, at vi skal overveje vores strategi, siger direktør for Otterup Trælast XL Byg, Flemming Rosendahl, til Ugeavisen Nordfyn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095