23948sdkhjf

NCC sælger miljøcertificeret kontorhus for 194 millioner

PKA overtager det 9.227 m² store Teglholmen Company House, der skal stå færdigt næste sommer.
Teglholmen Company House er det kontorhus, hvor NCC Property Development til dato har taget flest skridt til at mindske påvirkningen af miljøet fra både byggeriet og brugen af huset.

Ud over at være en GreenBuilding, er det aftalt med PKA, at huset bliver miljøcertificeret efter Breeam-systemet i kategorien Very Good.

Tillige kan lejerne i Teglholmen Company House indgå en Green Lease, der er en frivillig – men gensidigt forpligtende – aftale mellem lejer og udlejer med det formål at reducere miljøpåvirkningen af omgivelserne fra brugen af lejemålet.

Miljøcertificeringen og introduktionen af Green Lease betyder, at byggeriets indflydelse på nogle betydningsfulde miljøfaktorer såsom materialer, vandforbrug, affaldshåndtering, transport, energiforbrug og forurening er forbedret.

Samler seks års erfaringer
Projektudviklingschef i NCC Property Development, Claus Skytte, glæder sig også over salget, og han ser det som en anerkendelse af, at Teglholmen Company House har noget at byde på:

- Vi har færdiggjort flere end 10 Company Houses i Danmark gennem de sidste seks år og har fået mange erfaringer at trække på, både i forhold til tekniske løsninger, i forhold til energibesparelser og i forhold til at skabe et godt klima for de virksomheder, der bor i husene. Teglholmen Company House samler alle vores erfaringer i et moderne og fremtidsorienteret kontorhus, siger han.

Byggeriet, der kunne fejre rejsegilde i august, forventes at stå færdigt i sommeren 2012.

Om Teglholmen
• Teglholmen Company House ligger på hjørnet af Teglholmsgade og Teglholm Allé.

• Langs med Teglholmen Company House er Den Grønne Kile under udbygning, og i tilknytning hertil anlægges der en ny træbrygge og pavillon til offentlige og rekreative formål.

• NCC Property Development har en udviklingsmulighed på yderligere 18.000 kvm kontor i området. NCC og Domea har 8.000 kvm boliger under opførelse, og der er flere på vej i området.

• Sydhavn Skole og en tilstødende daginstitution er under opførelse og ibrugtages i 2012.

• Teglværksbroen, der forbinder Teglholmen og Sluseholmen, blev indviet i 2011 og giver direkte adgang til motorvejsnettet via Sjællandsbroen.

Læs mere om Teglholmen Company House på www.ncc.dk/tch
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094