23948sdkhjf

Ny platform til landets største statslige bygherre

Bygningsstyrelsen er klar med et nyt website, der samler aktuelle udbud og igangværende byggesager.
Regeringen skabte ved sin tiltrædelse en ny stor aktør i dansk byggeri, da man samlede 4 mio. kvadratmeter i Bygningsstyrelsen.

Nu er styrelsen klar med en hjemmeside, hvor man kan se aktuelle udbud og igangværende byggesager.

- Den nye konstruktion med en samlet, stor Bygningsstyrelse i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet giver os mulighed for at skabe bedre synergi og sammenhæng i statens byggeri og ejendomsadministration og bidrage til nytænkning og udviklingen i dansk byggeri – ikke mindst på klima- og energiområdet. Vi er lige nu i gang med at tegne vores nye organisation og her er hjemmesiden et vigtigt skridt, siger direktør i Bygningsstyrelsen Carsten Jarlov.

Aktuelle udbud og byggeprojekter
Bygningsstyrelsen er med 1.600 lejemål, 4 mio. kvadratmeter bygningsareal og mere end 100 igangværende byggesager Danmarks største statslige bygherre og ejendomsadministrator.

Styrelsen skal skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til nogle af de vigtigste statslige institutioner, fx universiteterne, politiet, domstolene og ministerierne.

På hjemmesiden www.bygst.dk kan Bygningsstyrelsens lejere, den hjemlige byggebranche og andre interesserede blandt andet finde aktuelle udbud, se eksempler på igangværende og afsluttede byggesager og læse mere om styrelsen og dens opgaver. Hjemmesiden vil blive udviklet løbende.

Organiseringen af Bygningsstyrelsen er i fuld gang og ventes at være fuldt implementeret den 1. april 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083