23948sdkhjf

20.000 nyhedsbreve – hver dag

Fredag den 9. december 2011 – præcis 5 år, 3 måneder og 24 dage efter Building Supply gik i luften – runder vi 20.000 abonnenter.
Den 15. august 2006 udsendte Building Supply sit første nyhedsbrev med relevante nyheder og information målrettet den danske bygge- og anlægsbranche.

Det, der engang startede som et lille medie med 1.300 abonnenter, har nu vokset sig stort og stærkt og er i dag en af Danmarks vigtigste kommunikationskanaler for virksomheder i bygge- og anlægssektoren.

Et år med overvældende tilgang
Med 20.000 abonnenter på nyhedsbrevet runder Building Supply en markant milepæl efter et særdeles begivenhedsrigt 2011.

Tilslutningen har været overvældende. Siden årsskiftet har vi oplevet en nettotilgang i antallet af abonnenter på intet mindre end 7.143, og også antallet af medlemsvirksomheder er vokset pænt – fra 592 til 771.

Det er ganske overvældende, og vi takker for den store opbakning fra branchen.

Nye tiltag styrker portalen
Også på indholdssiden er der sket ting og sager i det forgangne år. Lige før sommerferien gik vi i luften med et nyt mobilsite, men specielt her i efteråret har udviklingen taget fart. Den 9. september udvidede vi således portalen med lokalt nyhedsstof, og den 3. oktober fulgte vi op med nyheder målrettet henholdsvis el- og vvs-brancherne.

I den forbindelse er redaktionen blevet udvidet med Lars Dalsgård Pedersen, der har fået ansvaret for lokalnyhederne og fagstoffet. Han supplerer Rasmus Gregersen, der som hidtil har ansvaret for de overordnede byggenyheder.

Ønsker du at abonnere på el, vvs og/eller lokalnyheder skal du blot klikke på linket ”Opdater dine nyheder her”, som du finder i bunden af det daglige nyhedsbrev. Vores mobilsite finder du på adressen m.building-supply.dk . Building Supply er også at finde på Twitter - på adressen http://twitter.com/#!/BuildingSupplDK

Har du en kollega, der er interesseret i at modtage gratis nyhedsstof fra bygge- og anlægsbranchen, kan du tippe ham/hende om muligheden her .

Det skrev vi om den 15. august 2006:
I anledning af ’jubilæet’ bringer vi her en oversigt over, hvad vi skrev om i det første nyhedsbrev fra Building Supply – for præcis 5 år, 3 måneder og 24 dage siden.

Randers-tømrere køber bydel for 1,8 mia.kr.
Nordica Living i Randers har købt en sydtysk bydel for 1,8 mia. kr. Bydelen skal huse amerikanske officerer i US Army.

Flere lærlinge til elfaget
Flere unge vælger at uddanne sig til elektrikere. Allerede i årets første fem måneder er der konstateret 847 nye lærlinge til faget, hvilket er en flot fremgang på 25 % i forhold til samme periode sidste år.

Nyt koncerthus bygges på parkeringsplads
Fem private konsortier vil bygge nyt koncerthus i Odense. Byggeriet skal ske på parkeringsplads.

Kvalitet fra A-Z giver tilfredse kunder
Danskerne renoverer og bygger nyt som aldrig før. Det giver masser af arbejde til de danske fagfolk, men det stiller samtidig højere krav til både håndværk, rådgivning og forståelse for kundens ønsker.

Generationsskifte i Akademisk Arkitektforening
Akademisk Arkitektforening skifter formand i morgen. Der farvel til 60-årige Gøsta Knudsen og goddag til 31-årige Rikke Krogh. Med generationsskiftet satses der målrettet efter de unge arkitekter.

Building Supply - Nyt medlem af familien
Industry Supply har overtaget Byggeriets netværk. Den 15. august 2006 åbnes portalen igen under navnet Building Supply, der med fokus på byggeindustrien, er et naturligt supplement til Industry Supplys eksisterende portaler.

Meget mere end Building Supply
Bag nyhedsbrevet og portalen www.building-supply.dk står virksomheden Industry Supply, som i dag beskæftiger 33 medarbejdere i Danmark og Sverige.

Udover Building Supply står vi bag syv andre brancheportaler.

Metal Supply DK
14.001 abonnenter (startede op den 29. september 2003).

Wood Supply
8.760 abonnenter (startede op den 6. januar 2004).

Electronic Supply
3.997 abonnenter (startede op den 18. april 2006).

Food Supply
9.438 abonnenter (startede op den 6. marts 2006).

Metal Supply SE
15.870 abonnenter (startede op den 3. april 2008)

Energy Supply
5.901 (startede op den 8. juni 2009).

Metal Supply COM
15.282 abonnenter (startede op den 14. december 2009).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112