23948sdkhjf

Ny afdelingsdirektør i Raunstrup

Efter tre år som produktionsdirektør skal Martin Weier Christiansen fremover være afdelingsdirektør for Raunstrup Entreprise.
38-årige Martin Weier Christiansen har været ansat i Raunstrup Entreprise gennem syv år og har undervejs stået i spidsen for flere byggesager.

CV’et tæller blandt andet nyt domicil for Dahl Advokater, Lyngbygaard Golfcenter samt adskillige opgaver for Dansk Supermarked.

Martin Weier Christiansen har i øjeblikket det overordnede ansvar for bl.a. Lavenergibørnehaven Løgten Gården, Skagen Skipper Skole samt Specialcenteret i Vonsild.

Følger strategiplanen
Udnævnelsen sker som led i en strategiplan, som Raunstrup igangsatte 1. juni 2011. Martins primære opgaver bliver, udover ledelse af afdelingen, at sætte yderligere fokus på, hvilke opgaver der passer bedst til Raunstrup Entreprise. Desuden skal han arbejde med effektivisering og specialisering med henblik på at øge konkurrenceevnen i det hårdt pressede marked.

Martin Weier Christiansen er uddannet civilingeniør inden for bygge- og anlægskonstruktioner, og han har samtidig en HD i organisation.

Raunstrup Entreprise er en del af den landsdækkende Entreprenørkoncern Raunstrup som har afdelinger i Aarhus, Vejle, Randers og Silkeborg og beskæftiger 150 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142