23948sdkhjf

Vinduesfamilie holder fast i livsværket

Familien Søgaard, der står bag nordvestjyske Idealcombi, har med årene fået flere henvendelser fra interesserede købere. Planen er dog at holde fabrikken på familiens hænder.
I 1973 lagde brødrene Bent og Henning Søgaard grundstenen til den topmoderne fabrik, der i dag producerer vinduer under navnet Idealcombi A/S.

Virksomheden offentliggjorde i denne uge sit 2010/11-regnskab, der viser faldende omsætning for tredje år i træk. Der er modvind i branchen, men det betyder på ingen måde, at familien Søgaard er fristet til at lukke eksterne investorer ind på fabrikken.

Ifølge Dagbladet Børsen har Bent og Henning Søgaard indledt et glidende generationsskifte i virksomheden, hvor det er planen, at sønnerne Mikael og Martin skal tage over. De sidder i dag med en ejerandel på 20 % hver, og motivationen for at drive fabrikken videre er stor. Det understreger Martin Søgaard over for Børsen:

- Både Mikael og jeg har lyst til at drive den virksomhed, vores forældre har skabt fra bunden, videre. I bund og grund skal det her være en forretning, men vi går også til opgaven med hjertet, siger han.

Martin Søgaard afviser ikke, at opkøb kan komme på tale, men indtil videre er man " ikke faldet over noget, der har kunnet bidrage til virksomheden ”.

Læs også: Effektiviseringer løfter bundlinjen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111