23948sdkhjf

Betonrenovering på Nørreport Station

Når arbejdet med at afdække og renovere betonkonstruktionerne på Nørre Port den 12. december går i gang bliver stationen lukket land for biler.
Afdækning og renovering af betonkonstruktionerne på Nørreport Station går i gang den 12. december 2011

Da arbejdet kræver megen plads, lukkes der for gennemkørende biltrafik på den snart 100 år gamle station frem til 2014. Den omfattende ombygning af stationen gik i gang i oktober i år.

- Vi skal nu have hele oversiden af den underjordiske station frem i lyset for at kunne renovere den gamle beton og siden skal vi bygge en helt ny plads på Nørreport. Det er så fysisk omfattende arbejder, at vi desværre bliver nødt til at lukke for den gennemkørende vejtrafik imens, siger projektleder for Ny Nørreport Michael Bredsdorff fra Banedanmark.

Lukning forkorter arbejdet
Analyser viser, at projektet skulle forlænges med halvandet år, hvis en del af biltrafikken gennem Nørreport skulle opretholdes, mens arbejdet stod på.

Konkret bliver der lukket for gennemkørende vejtrafik på Nørre Voldgade fra Georg Brandes Plads til Linnésgade. Hvis man har ærinde på Nørreport, vil man dog fortsat kunne køre ned ad Nørre Voldgade fra Georg Brandes Plads og parkere. Det vil også fortsat være muligt at parkere ud for Ørstedsparken og på Israels Plads.

Læs mere om ombygningen af Nørreport Station på www.nynoerreport.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11