23948sdkhjf

Rekordregnskab fra ID Arkitekter

Stor aktivitet og stærk styring har ført ID arkitekter til det bedste resultat i syv år.
ID Arkitekters nyligt offentliggjorte regnskab omfatter kun de otte måneder fra 1. januar 2010 til 31. august 2011, fordi regnskabsperioden er omlagt fra 1. januar – 31. december til 1. september – 31. august.

Firmaets bruttoresultat var i perioden på 4,9 mio. kr. mod 4,38 mio. kr. i de foregående 12 måneder. Driftsresultatet var positiv på 929.650 kr., en forbedring på 3,18 mio. kr. sammenlignet med det foregående regnskabsår.

Overskuddet efter skat var 634.654 kr., hvor firmaet i hele 2010 havde et underskud på -2,32 mio. kr. Selskabets aktiviteter har således udviklet sig bedre end forventet.

- Det har økonomisk været et meget positivt år for selskabet med et 8-måneders rekordstort overskud sammenlignet med de sidste 7 år, hedder det i ledelsesberetningen.

Samarbejde skal styrke forretningen
Der har været flere store sager, ligesom stor aktivitet i regnskabsperioden har medført, at der i gennemsnit har været ansat 2 nye medarbejdere til projektering og skitsering.

Den fortsat lave byggeaktivitet betyder dog, at antallet af medarbejdere stadig er under tidligere niveau. Sidste år var der gennemsnitligt 12 medarbejdere mod ca. 20 i perioden 2006-2010.

I løbet af regnskabsperioden er der indgået konsortieaftale med et stort arkitektfirma for derved at øge mulighederne i igangværende udbud af SKI rammeaftaler. Ligeledes er iværksat et øget samarbejde med større danske tegnestuer og entreprenører, for at blive prækvalificeret på udbud af større offentlige byggeprojekter.

Svært år forude
Forventningerne til byggeaktiviteten i det kommende år er fortsat begrænset, hvorfor optimering af processer og udvikling af nye forretningsområder skal være med til at øge virksomhedens konkurrenceevne.

- Det er ledelsens klare opfattelse at nye udefra kommende konkurrencevilkår i det fremtidige marked vil blive endog meget vanskeligere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079