23948sdkhjf

Højgaard-selskab indgår aftale med Banedanmark

Højgaard Holdings datterselskab Højgaard Industri A/S skal producere frem til betonsveller for Banedanmark frem til udgangen af februar 2016.
Der er tale om en forlængelse af en eksisterende aftale, der stod til at udløbe den 29. februar 2012. Produktionen skal finde sted på Banedanmarks fabriksanlæg i Fredericia.

Den nye managementaftale gælder fire år med option på yderligere to – altså frem til udgangen af februar 2018, oplyser Højgaard Holding i en fondsbørsmeddelelse.

- Højgaard Industri har vundet kontrakten efter, at Banedanmark har afholdt udbud. Vi ser frem til at fortsætte det mangeårige gode samarbejde, lyder det i en udtalelse fra adm. direktør Berit Lovring.

Parterne har ikke offentliggjort det økonomiske detaljer i aftalen – dog oplyser Højgaard Holding, at kontrakten ventes at ”bidrage positivt til Højgaard Holding koncernens indtjening i de kommende år”.

Højgaard Industri realiserede i 2010 et resultat på 10,4 mio. kr. efter skat ud af en omsætning på 69,3 mio. kr. Selskabet er 100 % ejet af Højgaard Holding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078