23948sdkhjf

Mariendal køber op i Nordjylland

Installationsvirksomheden Mariendal overtager maskinstyringsvirksomheden FL Teknik i Hjørring. 

FL Teknik har speciale indenfor PLC-programmering og styringsanlæg til blandt andet fødevareindustrien, landbrug, tekniske anlæg og brovægte. 

Købet af den nordjyske maskinstyringsvirksomhed skal være med at indfri Mariendals strategiplan om yderligere vækst og styrkelse af automationskompetencen.

– Opkøbet af FL Teknik er et led i en større strategiplan, hvor der skal mere fokus på vores specialer. Vi har i mange år haft fokus på automation og styringer og leveret mange automatiske procesanlæg til industrien- Nu får vi endnu større volumen. Det er et match, som vi simpelthen ikke kan undvære, udtaler Johan Ungermann Poulsen, direktør ved Mariendal. 

Både Mariendal og FL Teknik råder over eltavlefabrikker, og koncernen udvides derfor også på denne front.

Et af flere opkøb

Mariendal har de senere år haft fokus på energioptimering og automation.

Sidste år opkøbte virksomheden derfor Jysk Varmeservice i Brønderslev for at kunne tilbyde Mariendals kunder en 360 graders service og rådgivning.

Opkøbet af FL Teknik styrker rådgivningen, nu inden for automation.

Det startede i en garage

Mariendal har købt samtlige aktier i FL Teknik, og alle 14 medarbejdere bliver i virksomheden. Efter opkøber forbliver FL Teknik dog et separat selskab under Mariendal.

Det har været vigtigt for tidligere ejer af FL Teknik, Frank Linnemann, at medarbejderne og kunderne stadig er en del af FL Teknik, og at kunderne fortsat kan serviceres på samme måde som før.

- Jeg startede min virksomhed op i en garage i sin tid, og mine medarbejdere og kunder har været utrolige loyale. Derfor har det vigtigste for mig været at finde en virksomhed, hvor samarbejdet og relationen har været god fra starten, siger Frank Linnemann.

Frank Linnemans nye rolle bliver primært inden for salg og rådgivning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094