23948sdkhjf

Beskedent overskud hos Eiler Thomsen Alufacader

De fortsat turbulente tider i byggeriet rammer den vestjyske facadeproducent, der i 2010/11 måtte se sit overskud reduceret til under en tiendedel.
- Finanskrisen har medført et generelt fald i byggeaktiviteterne i regnskabsåret, hvilket har medført et fald i selskabets nettoomsætning i regnskabsåret, konstaterer Eiler Thomsen Alufacader i sit årsregnskab.

De svære tider i byggeriet kan da også aflæses direkte i virksomhedens regnskabstal, hvor bruttofortjenesten faldt med 3,1 mio. kr. til 4,5 mio. kr.

Overskuddet før skat endte på 0,4 mio. kr. mod 5,3 mio. kr. i 2009/10. Virksomhedens ledelse betegner dog resultatet som acceptabelt

Stigende aktivitet
Samtidig forventer selskabet, at de svære tider vil fortsætte i indeværende regnskabsår, hvor der dog synes at være en smule lys for enden af tunnellen.

- Finanskrisen synes at fortsætte i 2011/12, og det forventes, at der derfor fortsat vil være overkapacitet på markedet med en intensiv konkurrence til følge, men de sidste par måneder har selskabet dog kunnet se en vis aktivitetsstigning, skriver virksomheden.

Derfor kalkulerer man med en stigning i både overskud og egenkapital i det nye regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.283