23948sdkhjf

Haludvidelse for 33 millioner i Karlslunde

Der er store planer for idræts- og træningsfaciliteter i Karlslunde. Strandskolens udslidte gymnastiksale skal rives ned, og en ny springgrav ved Karlslundehallerne skal graves ud.  

Det besluttede politikerne på byrådsmødet denne uge, og de aftalte også, at de vil finde pengene til det ved budgetforhandlingerne om få uger.

Nedrivningen af Strandskolens nuværende gymnastiksale hænger sammen med, at lokalerne ikke lever op til de krav, der bliver stillet til moderne idrætsundervisning, hvor idræt er et eksamensfag. I stedet skal eleverne træne i Karlslundehallerne og på de udendørs træningsfaciliteter, og de får fast adgang til hal 1. 

Til gengæld udbygger Greve Kommune og Karlslunde Idrætsforening Karlslundehallerne med ekstra baderum og omklædningsfaciliteter, ekstra depotrum og en ny springsal ved Hal 3. 

Prisen for det hele bliver 33,5 mio. kr., hvoraf Karlslunde Idrætsforening bidrager med 2,5 mio. kr. Omkostningerne til nedrivning er allerede afsat, så de indgår ikke i beløbet.

Greve Kommunes politikere har aftalt, at de vil afsætte pengene i forbindelse med sensommerens budgetforhandlinger og den endelige helhedsplan og tidsplan bliver derefter udarbejdet og vedtaget.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094