23948sdkhjf

CG Jensen udpeger ny byggeboss i Østdanmark

Det bliver den erfarne Claus Baumann, der fra den 1. september 2020 skal være frontfigur i CG Jensens byggeridivision Byggeri Øst. Her afløser han divisionschef Jan Johansen, oplyser CG Jensen i en pressemeddelelese 

Claus Baumann har tidligere været ansvarlig for store byggeprojekter hos blandt andet Skanska, Pihl & Søn og Züblin. Og så kender han CG Jensen ganske godt. Dels via sin fortid i Skanska, som det nuværende CG Jensen udspringer fra – og senest fra CG Jensens byggesager Oslo Plads og Christiansborg, hvor han via sit eget firma, Baucon ApS, har varetaget rådgivning af bygherren.

De seneste tre år har den nye byggeboss arbejdet som direktør i netop Baucon, hvor han sammen sine medarbejdere har ydet bygherrerådgivning og byggestyring. Erfaringen fra begge sider af bordet tegner nu til at blive ganske nyttig.

- Jeg har arbejdet på alle niveauer. Det betyder, at jeg kan sætte mig ved bordet og forstå problemstillinger fra forskellige parters synsvinkel. Jeg ved også hvilke spørgsmål, jeg skal stille, hvis der er nogen, der ikke siger noget, forklarer Claus Baumann, der også har lavet beton i egenproduktion.

Ledelsesstilen er han ikke i tvivl om. Der skal være gensidig tillid – og udfordringerne skal på bordet, så de kan blive løst hurtigst muligt. 

”Jeg elsker at lede folk. Det er selvstændige teams, og de skal løse de opgaver, de påtager sig – men hvis det brænder; så kommer jeg og hjælper med til at slukke ildebranden”, siger Claus Bauman.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078