23948sdkhjf

Base Erhverv bygger vandhus

Vand & Teknik i Højbjerg har skiftet tre pavilloner ud med en ny 700 m² moderne kontorbygning. Bygningen er opført af Base Erhverv Horsens som totalentreprenør.
Århus-virksomheden Vand & Teknik A/S i Højbjerg er netop flyttet ind i en ny 700 m² stor administrationsbygning.

Dermed tager virksomheden et skridt op i forhold til de tre sammenbyggede pavilloner på Michael Drewsens Vej, som siden 2006 har huset de ansatte.

Den nye kontorbygning er opført af entreprenørvirksomheden Base Erhverv som totalentreprenør for ejendomsselskabet Michael Drewsens Vej A/S.

Lyse lokaler
Byggeriet er udført i betonelementer, og facaden er beklædt i alucobond. Administrationen er opført i to etager, som indeholder åben reception og hall, kontorer, prøveværksted, køkken/kantine, mødelokaler og toiletfaciliteter. Kontorerne fremstår meget lyse grundet glasvægge, store vinduesbånd og partier suppleret med ovenlys over den åbne indvendige trappe.

I forbindelse med byggeriet er gamle, åbne siloer og olietanke fjernet. Forurenet jord er udskiftet, og der er udført pælefundering. Udenomsarealet er tilpasset eksisterende forhold, og administrationen har en fantastisk flot udsigt mod øst fra kantine, møderum og et par kontorer.

Ud over totalentreprenør Base Erhverv, har Ginnerup Arkitekter i Horsens været arkitekt og Tri-consult fra Viby ingeniør på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094