23948sdkhjf

Nordjysk installationsvirksomhed henter ny direktør

Mariendal El-Teknik udvider direktionen ved at forfremme Johan Ungermann Poulsen og give ham titel af direktør for drift og salg. Han starter i den nye stilling i dag den 1. september.

Johan Ungermann Poulsen har været ansat i den nordjyske installations- og entreprenørvirksomhed siden august 2019 i en stilling som salgschef.

I sit nye virke skal Johan Ungermann Poulsen aflaste Keld Ramlov i direktionen - han fortsætter som adm. direktør for Mariendal.

Fremover kommer Keld Ramlov til at have mere fokus på at færdiggøre andre store projekter i virksomheden.

- Jeg vil gerne have fokus på vores ejendomsudvikling med Fram Ejendomme, og så kræver de seneste opkøb af Jysk Varmeservice og FL Teknik også yderligere fokus. Der er flere opkøb på vej i fremtiden, så det har været nødvendigt at få nye og yngre kræfter til, siger Keld Ramlov.

Generationsskifte på vej

Med ansættelsen af Johan Ungermann Poulsen som direktør forbereder Mariendal El-Teknik sig på et ledelsesmæssigt generationsskifte i fremtiden, og samtidig giver det plads og tid til de mange andre områder i Mariendal, som kræver særligt fokus, lyder det fra firmaet.

- Johan er et godt supplement til direktionen, fordi han kommer med et fagligt kendskab til branchen og han har arbejdet i næsten alle facetter af vores virksomhed. Samtidig har han dygtiggjort sig inden for ledelse og kommer med flere ledende roller i bagagen, udtaler Keld Ramlov.

Fakta: Mariendal El-Teknik

Mariendal er en landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med knap 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og servicering af El, Sikring, Energioptimering, Automation, Varmeservice, Bygningsautomatik og IT.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093