23948sdkhjf

Nyt Hospital Nordsjælland ansætter projektdirektør

34-årige Henrik Schødts får til opgave at samle de tre nuværende hospitaler i Nordsjælland til ét stort hospital på i alt 136.000 m².
I 2020 skal et nyt akuthospital stå færdigt i Nordsjælland som den primære indgang for borgere med behov for både akut og planlagt behandling.

Ansvaret for at styre det omfattende projekt i mål er lagt i hænderne på Henrik Schødts, der netop er ansat som projektdirektør.

34-årige Schødts har en baggrund som ejendomschef i Danmarks Radio og Frederiksberg Kommune.

En unik chance
- Jeg glæder mig til at få jord under neglene – i første omgang i mere overført betydning. Lige nu handler det om at komme i dialog med de centrale parter, så vi sammen kan designe løsninger for fremtiden. Målet er et nyt hospital, hvor patienter og pårørende mange år frem i tiden vil opleve den bedste behandling og den højeste kvalitet, siger Henrik Schødts.

Det nye hospital skal erstatte Nordsjællands tre nuværende hospitaler og omfatter 136.000 m². Ambitionen er at kunne tilbyde de mest tidssvarende, effektive og imødekommende rammer for patienten samtidig med, at det skal være en arbejdsplads, der tilbyder de ansatte de bedste betingelser.

- Der er ingen undskyldninger for ikke at skabe optimale løsninger. Det er ganske unikt at få chancen for at tænke hospitalet helt forfra på bar mark. Derfor skal vi udfordre den eksisterende viden og skabe nye løsninger. Der skal rigtig mange forskellige fagligheder til at bygge et hospital. Det er et samspil jeg ser meget frem til at skulle orkestrere, siger den nye projektdirektør.

Kilde: Region Hovedstaden

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079