23948sdkhjf

Farvel til huse giver plads til ordrerne på hylden

Husbyggeren Danhaus kan nu se enden på mere end 40 års produktion af fritliggende enfamilieshuse, som tidligere har ligget på 70-80 huse om året.

Senere i år forlader de sidste elementer til det sidste hus fabrikken i Esbjerg. Nu er omdrejningspunktet for husbyggeren rækkehuse og bofællesskaber. 

I årevis er der optimeret på byggeprocesser og elementer, så produktionsfaciliteterne i Esbjerg nu er tilrettelagt efter rækkehuse og bofællesskaber. Produktionsteknisk ligger der således en besparelse i at skære de fritliggende huse fra, forklarer adm. direktør i Danhaus, Johannes Schmith, - med andre ord kan der nu produceres flere meter på fabrikken.  

Læs hele artiklen Farvel til huse giver plads til ordrerne på hylden på Building Supplys søstermedie Licitationen - Byggeriets Dagblad

– Når vi skærer (fritliggende private huse, red.) fra giver det plads til de ordrer, som vi har på hylden, og som vi ellers ikke har kunnet nå, siger Johannes Schmith. 

Ordrebogen er fyldt godt op

Satsningen på produktion af rækkehuse og bofællesskaber går nogle år tilbage: 

- I 2018 lagde vi ny strategi og fokuserede 100 pct. på at gøre det, vi er allerbedst til og tjener penge på hver dag, har Johannes Schmith tidligere sagt om firmaets fokusområde.  

Efterspørgslen efter husbyggerens speciale er da også stor. Så meget endda, at ordrebogen for 2020/21 er fyldt med netop bofællesskaber og rækkehuse.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094