23948sdkhjf

Klarmelding af huse i Hedensted

Benée Huse A/S har indført elektronisk radonmåling af alle nye huse og har netop udstedt sin første attest i henhold til denne nye procedure.
Ingeniørfirmaet Niras og Boligfonden Kuben har i 2011 offentliggjort en undersøgelse som viste, at 9 ud af 16 nybyggede huse i Hedensted overskred de nye grænseværdier radon i boliger på 100 becquerel pr kubikmeter.

Benée Huse foretog derfor en række undersøgelser og forholdsregler med henblik på at sikre de nye grænseværdier blev overholdt ligesom specialister på området blev konsulteret.

Alle huse under grænseværdien
- Vi har nu igennem de seneste måneder gennemført en række elektroniske kontrolmålinger af det reelle radonindhold i et antal opførte Benée Huse, ligesom projekteringsgrundlaget er blevet grundigt gennemgået, siger direktør Klaus Benée og fortsætter:

- Alle målinger foretaget på nye huse ligger under grænseværdierne. Uanset har vi besluttet at alle nye Benée Huse opføres med radonsug ligesom husfirmaet umiddelbart før afleveringen vil udføre elektroniske radonmålinger i sove-/opholdsrum og på baggrund heraf udstede en attest med resultatet af radonmålingen.

Byggefirmaet har pr. 1. december 2011 indført elektronisk radonmåling af alle nye huse. Benée Huse A/S har netop udstedt sin første attest i henhold til denne nye procedure.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093