23948sdkhjf

Tømrerfirma genopstår i reduceret udgave

Ledelsen i det konkursramte Solbjerg Tømrer- og Murerforretning A/S arbejder på at fortsætte hovedparten af firmaets aktiviteter i et nyt firma.
Efter et underskud på -2,4 mio. kr. i 2009/10 kombineret med den generelle krise i byggebranchen og to hårde vintre, der ramte firmaets jordafdeling hårdt, har ledelsen i Solbjerg Tømrer- og Murerforretning A/S indgivet konkursbegæring.

Firmaets ledelse arbejder dog på at fortsætte hovedparten af aktiviteterne i et nyt firma.

- Aktiviteterne er overdraget og føres videre af et nyt firma med samme ejerkreds, men i en reduceret udgave, forklarer advokat Søren Christensen Volder, der er kurator på konkursboet.

Vil holde kunder skadesfri
Kuratoren uddyber, at firmaets fokus fremadrettet vil være kerneaktiviteten; tømrerarbejdet. Det betyder blandt andet, at der må siges farvel til ni mand. Fremadrettet vil der således være ca. 35 ansatte i firmaet.

Forventningen er, at tilskæringer på mandskabssiden og i forhold til materiel vil gøre det muligt at drive forretningen videre.

- Nu arbejdes der på at gøre værdien af de igangværende entrepriser, som det nye firma har købt, op, forklarer Søren Christensen Volder og tilføjer:

- Fokus er at redde så mange arbejdspladser som muligt og holde kunderne skadesfri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078