23948sdkhjf

Thomsen & Fals vender minus til plus

Installatørvirksomheden har gennemført første del af en turnaround. Det har resulteret i en klar forbedring på bundlinjen.
Thomsen & Fals A/S, der opererer indenfor både el-, vvs- og ventilationsområdet, kom ud af seneste regnskabsår med et bruttoresultat på 18,7 mio. kr., hvilket var fem mio. kr. bedre end året før.

Virksomhedens driftsresultatet var på 474.425 kr. mod et minus på -3.020 kr. i 2009/2010.

Resultatet efter skat var ligeledes forbedret fra et underskud på -3.133 kr. i 2009/2010 til et plus på 152.842 kr. i seneste regnskabsår. Med blik på de udfordringer året har budt på, betegnes årets resultat som tilfredsstillende af selskabets ledelse.

- Selskabet har gennemført første del af en turnaround og har formået at øge aktiviteten til et mere tilfredsstillende niveau samtidig med at omkostningerne er tilpasset til denne aktivitet, hedder det i årsrapportens ledelsesberetning.

Historisk god ordrebeholdning
Fremadrettet giver både de igangværende og fremtidige ændringer grund til optimisme i installatørvirksomheden.

- Selskabet har den bedste ordrebeholdning i historien og der er god aktivitet på såvel tilbudsarbejde som på serviceopgaver. Forventningerne til 2011/2012 er således meget positive og der forventes et fornuftigt overskud, skriver firmaets ledelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109