23948sdkhjf

Nye omgivelser til Gråstens børn

Den moderne institution på 725 m², som erstatter Stjernevejens børnehave i Gråsten, står færdig næste uge.
Nybyggeriet af den integrerede institution på Stjernevej nærmer sig sin afslutning og ombygningen af børnehaven på Ravnsbjergvej er fuld gang.

Den 20. december 2011 flytter 66 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn ind i den nye integrerede institution på Stjernevej, mens den nye børnehave på Ravnsbjergvej, med plads til 90 børn, er klar til indflytning i løbet af foråret 2012.

For at markere en ny begyndelse har der været udskrevet navnekonkurrence for de to institutioner. Vinderen udvælges på fredag.

Ny start med nye navne
Sideløbende med byggeriet, renoveres og omlægges de to institutioners legepladser, således at alle Gråstens børnehave- og vuggestuebørn også har nogle gode uderum at tumle, lege og sanse i, når de flytter tilbage til hhv. Stjernevej og Ravnsbjergvej.

Frem mod at projektet blev udbudt i storentreprise var stod arkitektfirmaet Mads Thuesen Møller A/S for at udføre arkitektydelsen. Esbensen Rådgivende Ingeniører A/S stod for ingeniørydelsen for installationer, mens Dirks A/S varetog ingeniørydelsen for konstruktioner. Det skriver byggefakta.dk.

Efter kommunalreformen blev man i kommunalbestyrelsen i 2009 vedtog at rive Stjernevejens Børnehave ned og bygge nyt, at man skulle kigge på byens behov for børnehavepladser og også inddrage Engparken og Bulderby i overvejelserne. Beslutningen blev at lukke Engparkens børnehave, bygge nyt på Stjernevejen og udvide/bygge til hos Bulderby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125