23948sdkhjf

Strækning færdig efter forsinkelse

Efter Brdr. A. & B. Andersens konkurs har entreprenøren M.J. Eriksson arbejdet på at færdiggøre vejstrækningen mellem Hærvejen og Vandel.
Den 22.december 2011 åbner et stykke af den nye motortrafikvej mellem Bredsten og Vandel. Det drejer sig om strækningen mellem Hærvejen og Vandel.

Det betyder, at omlægningen af trafikken på Billundvej ophører til glæde for både trafikanter og for beboere i Vandel, der har haft trafikken igennem byen siden starten af oktober.

Konkurs forsinkede projektet
Entreprenøren M.J. Eriksson har arbejdet hårdt på at få vejstrækningen færdig inden jul.

I den oprindelige tidsplan, skulle vejen have været færdig i starten af december, men da den tidligere entreprenør Brdr. A. & B. Andersen A/S gik konkurs i slutningen af oktober, var det ikke muligt at overholde tidsplanen.

Ingen entreprenør til stykket Bredsted-Hærvejen
Det sidste lag asfalt på den nye Billundvej kan dog først lægges på vejen i sommeren 2012, da vejret forhindrer entreprenøren i at udføre arbejdet nu. I den forbindelse bliver trafikken ført over på Kastanievej igen i ca 14 dage.

Hærvejen åbner også for trafik igen den 22. december og bliver forbundet med Kastanievej. Den nye forbindelse mellem Hærvejen og Billundvej bliver først taget i brug, når hele den nye motortrafikvej åbner i 2012.

Arbejdet med resten af motortrafikvejen mellem Bredsten og Hærvejen går i gang til marts, når der er fundet en ny entreprenør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093