23948sdkhjf

Samarbejde om solceller

I arbejdet med at udbrede solceller arbejder Plus-Els fire afdelinger sammen om at samle og fordele opgaverne.
Siden Henning Vestergaard kom til Plus-Els afdeling i Haderup i april, har han arbejdet med at øge salget at solcelleanlæg.

Det er ikke kun i Haderup, at Plus-El fokuserer på solcellerne. Arbejdet koordineres på tværs af fire afdelinger. Dermed søger kæden at tage hånd om hele processen fra henvendelse til den endelige installation:

- Vi har et team med en tømrer og en elektriker, der kører parløb i alle fire afdelinger. De har al udstyret klar, og så sætter de lige det hele i system, siger afdelingsleder ved Plus-El, Henning Vestergaard, til aoh.dk.

Synlighed og nærhed
I Haderup-afdelingen arbejdes med synlighed og nærhed i forhold til kunderne. Det betyder blandt andet stor aktivitet på lokale messer og markeder.

Ligeledes afholdes arrangementer ved kunder, hvor man kommer omkring muligheder i solcelleanlæggene. I forlængelse deraf lægges en del kræfter i at følge op på kunderne beretter Henning Vestergaard.

Import fra Belgien
De produkter og anlæg, som Plus-El anvender, er dels fra Danfoss og dels import fra en belgisk samarbejdspartner.

- Solcelleenergi er jo allerede i vores nabolande, men det er først nu, det er ved at starte op i Danmark, så når vi importerer anlæg direkte fra Belgien, så læner vi os op af dem og deres erfaring gennem 25 år. Vi tør godt formidle deres viden videre, fortæller Henning Vestergaard til aoh.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094