23948sdkhjf

Søn renoverer faders arbejde

Haderslev-firmaet Carl Nielsen ApS har fået til opgave at renoverer broen ved Tørring Mølle. Selv samme firma byggede broen tilbage i 1988.
Træbroen på Tørningvej lige ved Tørning Mølle står over for en gennemgribende renovering.

Da broen, som er opbygget i egetræ, er fredet, skal den bygges op nøjagtig som den eksisterede bro. Den nuværende bro fra 1988 er bygget af Haderslev-firmaet Carl Nielsen Aps, der også skal renovere broen denne gang. I mellemtiden har firmaet dog skiftet ejer, men blot til sønnen, der nu skal renovere sin fars arbejde.

Omkørsel i en måned
Broen er fredet, fordi den ligger så tæt på Tørning Mølle. Nye fredningsbestemmelser for Tørning Mølle betyder nemlig, at udover selve møllebygningen, er også området omkring møllen fredet.

Når arbejdet går i gang i starten af det nye år, vil der være omkørsel for dem, der skal fra Hammelev mod Gammel Ladegård eller Vedsted. Da Tørningvej ikke kan passeres ved Tørning Mølle, bliver bilister i stedet ledt over Vojens. Fodgængere og cyklister kan godt passere Tørningvej ved Tørning Mølle under arbejdet.

Renoveringsarbejdet begynder den 3. januar. Der er omkørsel mens arbejdet står på, da det ikke er muligt at benytte broen for bilister. Arbejdet forventes at være afsluttet med udgangen af februar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094