23948sdkhjf

ESCO-projekt om energirenoveringer af skoler

To skoler med tilhørende haller skal de kommende år være omdrejningspunkt for et forsøgsprojekt med energirenovering af skoler i Aalborg Kommune.
Et forsøgsprojekt ser de kommende to år nærmere på, hvad der skal til for, at Aalborgs skoler kan spare mere på energien.

Med udgangspunkt i to udvalgte landdistriktsskoler med haller skal forsøgsprojektet kortlægge mulighederne for energirenovering. De to skoler er endnu ikke udvalgt.

Projektet skal være afprøvet og færdigimplementeret inden udgangen af 2013, hvorefter erfaringerne skal omsættes til konkrete planer for kommunens øvrige bygninger i landdistrikterne.

Udføres som ESCO-projekt
Forsøgsprojektet er et fælles projekt mellem Skole- og Kulturforvaltningen samt Sundhed og Bæredygtig Udvikling. Projektet afvikles som et såkaldt ESCO-projekt.

Forsøgsprojektet skal afdække, om energibesparelser ved ESCO-modellen fremtidigt kan være et godt supplement til kommunens nuværende energisparepulje.

Skolernes energirenovering skal ses i sammenhæng med Aalborgs nye Klimastrategi, hvor Aalborg Kommune forpligter sig til en øget energirenovering i kommunens bygninger ud fra en målsætning om, at alle kommunens bygninger skal være energirenoverede i 2030.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078