23948sdkhjf

Nyt Hospital Hvidovre ansætter projektdirektør

Finn Bloch skal stå i spidsen for udbygningen af Nyt Hospital Hvidovre, der omfatter et nyt akuthospital samt en lang række om- og tilbygninger til det eksisterende hospital.
Med virkning fra 1. december 2011 er Finn Bloch ansat som projektdirektør for Nyt Hospital Hvidovre. Det oplyser Magasinet Ejendom.

Den 50-årige diplomingeniør har blandt andet erfaring fra 10 år i rådgiverbranchen med ledelse af store byggeprojekter.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at få udarbejdet et byggeprogram, der skal føre os frem til en arkitektkonkurrence i efteråret 2012. Lige nu er der en proces i gang omkring visionerne for den nye akutfunktion, og også de indledende øvelser omkring programmeringen. Det er en meget spændende proces, og måske den vigtigste i hele forløbet – det er her, vi sætter rammerne for det arbejde, der skal foregå med konkurrencen, og den vinder der skal udpeges her, siger Finn Bloch til magasinet.

Hvidovre Hospital er områdehospital for Område Syd i Region Hovedstadens samlede plan, og skal udbygges med et ca. 32.000 m² stort akuthospital. Hospitalet bliver sammenlagt med Amager Hospital.

Yderligere info om Nyt Hospital Hvidovre på www.hvidovrehospital.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125